BeerNDX

Hét handelsplatform voor bier

BeerNDX impression
BeerNDX impression
OpdrachtgeverBeerNDX
ExpertisesMobiele applicatiesWebsitePackaging design
Eindresultaatwww.beerndx.com

Van sterk idee naar doeltreffend product

We maakten kennis met BeerNDX als goed idee met een berg potentie. Op basis van uitgebreid onderzoek werd toch gekozen voor een andere invalshoek. Zo vertaalden we een goed idee naar een nog sterker product. Naadloos aangesloten op de behoeften van de doelgroep.

Bekijk hier de promotievideo voor BeerNDX

Bekijk hier de promotievideo voor BeerNDX

“Xfakt heeft mijn idee letterlijk en figuurlijk als hun eigen kindje geadopteerd. Zo werd zowel mijn idee als mijn bedrijfsplan nauwkeurig onder de loep gelegd. ”

Een robuuste mobiele applicatie

We ontwikkelden een gebruiksvriendelijke mobiele applicatie geschikt voor zowel Android als iPhone. Met de applicatie kunnen gebruikers gemakkelijk hun eigen bierverzameling digitaliseren en bieren kopen, verkopen of ruilen via de handige online marktplaats. Men kan zijn bier selecteren uit de database van ruim 80.000 verschillende bieren. Duurt dit je te lang? Dan kun je er voor kiezen om het etiket op de bierfles te scannen en de slimme technologie zijn werk te laten doen. Deze functionaliteit werd door ons op maat gemaakt voor deze applicatie.

Een vindbare website

Om een optimale toegankelijkheid te garanderen hebben we naast de applicatie een responsive website ontwikkeld. Door de goede vindbaarheid in Google zijn alle advertenties en artikelen gemakkelijk bereikbaar en komen nieuwe gebruikers eenvoudig terecht bij BeerNDX.

BeerNDX website homepage impressie
BeerNDX website verhalen impressie
BeerNDX website verhalen impressie
BeerNDX website verhalen impressie
BeerNDX Blind Box

De BeerNDX Blind Box

Met BeerNDX ontwikkelden wij een interactieve bierproeverij, de Blind Box. Een bierpakket met 4 onherkenbare bieren om mensen kennis te laten maken met bijzondere bieren. Via de website kan men zijn resultaten invoeren en wordt er een persoonlijk rapport verstuurd. Wij verzorgden het online gedeelte, de verpakking en de inhoud.