Blind Beer

Bierproeven als evenement

BeerNDX impression
BeerNDX impression
OpdrachtgeverBeerNDX
ExpertisesMobiele webapplicatieSchaalbaarheid

Live evenement

Wat krijg je als je het succesvolle concept van de Blind Box game waarbij je 4 onherkenbare bieren proeft en beoordeelt, naar een hoger niveau tilt? Een live evenement waar je tegen andere deelnemers en groepen strijdt om de titel: Bier Baas.

Speel samen

Elke proeverij wordt georganiseerd per doelgroep. Zo zijn er evenementen voor studenten, bedrijven en biersommeliers. Bij binnenkomst scan je de QR code om toegang te krijgen tot de Blind Beer game en ga je langs de verschillende barren om bier te proeven en te beoordelen. Heb jij of heeft jouw team de hoogste score? Dan hebben wij een podiumplaats voor jou!

Blind Beer sfeerimpressie
Blind Beer sfeerimpressie
Blind Beer sfeerimpressie

Mobile first

De Blind Beer webapplicatie geeft de barren van het evenement op een intuïtieve manier weer en leidt je er stapsgewijs doorheen. Voor de juiste game ervaring is Blind Beer mobile first ontwikkeld. Dit betekent dat de applicatie perfect werkt op mobiel. Je kunt Blind Beer alleen spelen of een groep aanmaken om met je vrienden of collega’s te spelen.

Schaalbaarheid

De uitslag bij iedereen tegelijkertijd zichtbaar maken is niet niks. Waar snelheid geboden is, zorgen wij dat dat vanzelfsprekend is. Onze software voorziet duizenden deelnemers van hun resultaten en dat binnen een paar seconden.