Van sterk idee naar doeltreffend product

We ontwerpen en ontwikkelen digitale producten op maat. Onze expertise staat garant voor robuuste, gebruiksvriendelijke en veilige oplossingen. Of het nu gaat om een website of een (mobiele) applicatie. Wij willen jouw bedrijf zien groeien.

samen plannenVolgende sectie

Toekomstbestendige websites

Een website is veel meer dan slechts een online visitekaartje. Een goede website is een cruciaal onderdeel binnen jouw bedrijfsvoering. Samen zorgen we ervoor dat jouw website staat als een huis en voldoet aan alle verwachtingen. Wij zorgen dat jij klaar bent voor de toekomst.

Applicaties op maat

Wij sluiten aan op wat je nodig hebt: of dat nu een standaardoplossing is met behulp van WooCommerce of een compleet nieuw softwaresysteem. Samen maken we jouw bedrijf slimmer en efficiënter. Onze applicaties worden op maat gemaakt om jouw unieke bedrijfsprocessen te automatiseren en tijd te besparen. We denken niet in problemen maar in oplossingen. We zorgen dat het werkt.

Koppelingen en integraties

Heb je in je bestaande software een integratie nodig met platforms zoals Mollie Payments of HubSpot? Of wil je oplossingen die je huidige systeem niet faciliteren? Gezamenlijk bedenken we de oplossingen en bouwen het voor je in.

Virtual Reality (VR) en games

Onder de naam Kameleon ontwikkelen we VR applicaties. VR is de toekomst op het gebied van educatie en training; het slaat een brug tussen theorie en praktijk. Zo maken we leren leuker en efficiënter. Daarnaast is Kameleon onze game-development powerhouse. Keertje gamen?

Virtual Reality speler

Onze
standaarden

1234

1. Veiligheid

We vinden het belangrijk dat onze systemen veilig zijn en voldoen aan alle security eisen. We blijven op de hoogte van de do’s and don’ts op alle niveaus van onze gebruikte technieken. We houden hierbij rekening met het Open Web Application Security Project (OWASP).

2. Privacy by Design en Privacy by Default

We nemen de AVG mee vanaf de ontwerpfase en hebben als uitgangspunt dat gegevens die niet nodig zijn, ook niet verwerkt hoeven te worden. Ook letten we bij het kiezen van externe tools op de privacy vriendelijkheid zoals het statistiekprogramma Matomo.

3. Toegankelijkheid

Een website of applicatie moet net zo bruikbaar zijn voor mensen met een beperking als voor mensen zonder een beperking. Daarom werken we achter de schermen hard om digitale toegankelijkheid volgens de WCAG standaarden te realiseren.

4. Vindbaarheid

Met een deskundige kijk op Search Engine Optimization (SEO) maken we je website of applicatie goed vindbaar voor de hele wereld.

Onze gereedschapskist

We gebruiken de meest recente development technieken zoals .NET, Angular, HTML5 en CSS3 voor web en (mobile) application development. Unity en Blender voor game development. Daarnaast zijn we deskundig in:

  • Real-time communicatie met SignalR
  • Authenticatie en autorisatie met Auth0 en Azure AD B2C
  • Hosting, monitoring, beheer en onderhoud met Azure
  • Geautomatiseerde tests
  • UX/UI Design in Figma
  • Agile ontwikkel methodiek

Wil je liever dat je product in een ander framework wordt gerealiseerd? Dit is voor ons geen probleem. Door onze brede kennis zijn we flexibel en kunnen we aan je wensen voldoen.

We (om)denken met je mee

Een samenwerking met ons staat garant voor betrokkenheid en resultaat, maar dan écht. Met liefde adopteren wij jouw project als ons eigen kindje en denken we proactief met je mee. Je zal merken dat we net dat extra stapje zetten om het onderste uit de kan te halen. Voor jou én je klanten.