Blind Box

De online bierproeverij

Blind Box impression
Blind Box impression
OpdrachtgeverBeerNDX
ExpertisesMobiele webapplicatieGamificationReal-time communicatie

Ben jij een echte Bier Baas?

Met BeerNDX ontwikkelden we een interactieve bierproeverij: de Blind Box. Een pakket met 4 onherkenbare bieren om je kennis te laten maken met bijzondere bieren. Tijdens het proeven kun je via de online omgeving je antwoorden invoeren en krijg je direct je scores te zien. Ook krijg je interessante informatie over de bieren die je hebt geproefd. De scores kun je via e-mail laten toesturen.

Real-time

Je kunt Blind Box individueel spelen of een groep aanmaken om met je vrienden of collega's te spelen. Het spel is real-time dus je ziet precies wanneer iedereen een antwoord heeft gegeven en wanneer je het goede antwoord of de eindresultaten kunt laten verschijnen. De Blind Box game speel je in gezelschap, maar onze software maakt het ook mogelijk om de game op afstand tegen elkaar te spelen. Handig voor als je thuiswerkt en een borrel wilt organiseren.

Blind Box sfeerimpressie
Blind Box sfeerimpressie
Blind Box sfeerimpressie

Blind Box Bar

De uitbater van een bar, café, terras of bierlokaal stelt de bieren samen die geproefd gaan worden en kan de game zelf inrichten.

Meer informatie?

We vertellen je graag meer over de Blind Box. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten, neem dan contact op met ons.